Sessió informativa sobre subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil.

Divendres, 21 de setembre de 2018 a les 00:00

El dijous 20 de setembre ha tingut lloc al Centre Cívic de Bigues i Riells la sessió informativa sobre els ajuts econòmics per a joves que vulguin crear una empresa, o que l’hagin creat recentment.

L’objectiu és donar als joves una oportunitat i eines per iniciar projectes professionals que els permetin desenvolupar les seves capacitats i iniciar-se en la vida laboral, mitjançant l’autoocupació.

La sessió va anar a càrrec de l’Àlex Llovet, Cap de la Secció d’Iniciatives per al treball del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i de les tècniques d’empresa i emprenedoria del SEOVT, Antònia Medel i Montse Suari. Van participar 9 persones, de les quals 1 era de Bigues i Riells, 3 de Santa Eulàlia de Ronçana i 5 de Lliçà d’Amunt.

Aquesta subvenció va dirigida als joves inscrits al programa de Garantia Juvenil (entre 18 i 29 anys), que estiguin donats d’alta com a treballadors autònoms abans del 15 d’octubre. L’import de la subvenció va dels  6.364 euros fins els 9.900 euros.

La concessió dels ajuts es tramitarà per via telemàtica i es resoldrà per estricte ordre de presentació al registre.

El SEOVT ofereix acompanyament per facilitar tant la tramitació dels ajuts, com gestionar la seva alta com autònom. Es pot demanar hora al Servei d’emprenedoria a través d’aquest correu electrònic: emprenedoria.seovt@mvalltenes.cat

Darrera actualització: 21.09.2018 | 14:44