24Hores en ciclomotors de la Vall del Tenes

Dimecres, 5 de setembre de 2018 a les 00:00

La Mancomunitat de la Vall del Tenes ha col·laborat, un altre any, a les 24 hores de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes, celebrades  els dies 1 y 2 de setembre al circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d’Amunt.

El guanyador de la prova, que va sumar 467 voltes, ha sigut  l’equip Gass Racing format pels pilots Santiago Bertrán, Oriol Mena, Bernat Cortés i Marc Solà. El segon classificat ha estat l'equip Powered by JG, i el tercer classificat l'equip NTGRUP&Team Casas. A la categoria de la Vall de Tenes el guanyador ha estat  l'equip Moto Club Ronçana (MCR), a la categoria internacional l'equip MMR-ZR, integrat per pilots francesos i italians, i pel que fa a la grup 2, categoria d'aire, el guanyador ha estat el dorsal 12 Team Martínez 111 FCM.

La prova ,on van participar  33 equips amb  pilots professionals i semiprofessionals, ha comptat en aquesta 39a edició amb més de 200 voluntaris de diferents parts de Catalunya. La col·laboració del voluntariat és imprescindible per aconseguir l’èxit  a nivell de organització en una prova com aquesta.

El bon temps, les activitats programades i la important difusió de l’esdeveniment per part de aficionats i professionals a través de les xarxes socials a fet que la afluència de públic sigui superior a la de altres anys.

Volem donar l’enhorabona als guanyadors, a tots els participants i als voluntaris que han col·laborat per a que la cursa d’aquest any sigui tot un èxit.

Podeu veure les imatges de la prova clicant a aquest enllaç 

Fins a la propera!!!

Darrera actualització: 02.10.2018 | 09:41