Notícies

 • Institut la Vall del Tenes Ja teniu disponibles en el Perfil del Contractant dues licitacions 5 de juliol de 2019

  Podeu trobar tota la informació al Perfil del Contractant, les licitacions següents:

  • Serveis de gestió del programa d'activitats culturals als centres educatius dels municipis que conformen la Mancomunitat de la Vall del Tenes, curs 2019-2020
  • Contracte del servei de neteja de les dependències de l'Institut de la Vall del Tenes, curs acadèmic 2019-2020
 • Canvia la ubicació de l’EMVT a Lliçà de Vall 18 de juny de 2019

  Com ja sabeu, l’ Escola de Musica la Vall del Tenes és una escola de titularitat pública que imparteix ensenyaments de música no reglats, amb l’objectiu d´apropar l'ensenyament musical a tota la ciutadania de la Vall del Tenes. 

  Tot i que la secretaria està centralitzada a Lliçà d’Amunt, dóna servei als quatre municipis de la Vall del Tenes on el professorat es desplaça depenent de dies i horaris.

 • Foto de grup 5ena Edició del PROGRAMA CuEmE - Curs Escolar 2018-2019 13 de juny de 2019

  El passat 6 de juny va tenir lloc l’acte de Cloenda del Programa CuEmE (Cultura Emprenedora a l’Escola) al TAP de Bigues i Riells amb 68 nens i nenes participants de l’Escola El Colomer de Bigues i Riells i Els Vinyals de Lliçà de Vall.
  Vam comptar amb l’assistència del Diputat Delegat d’Educació de la Diputació de Barcelona, el President de la Mancomunitat i Alcalde de Bigues, l’Alcalde de Lliçà de Vall i els Regidors d’Educació juntament amb altres representants polítics de la Vall del Tenes.

 • preinscripcions L'Escola de Persones Adultes obre el període de preinscripcions 10 de juny de 2019

  L'Escola de Persones Adultes obre el període de preinscripcions. Del 18 al 28 de juny podràs preinscriure't en qualsevol dels cursos que començaran al setembre. 

 • comparativa per mesos La línia de Bus exprés del Corredor del Tenes ha augmentat un 20,2% de passatgers al llarg dels primer quadrimestre de 2019. 10 de maig de 2019

  La xarxa Exprés.cat connecta diàriament, a través de la línia e7, Riells del Fai, Bigues, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Parets del Vallés amb Barcelona, on enllacen amb la xarxa de transport públic de la capital. El servei també forma part del sistema tarifari integrat, amb els avantatges que això suposa per l’usuari. El recorregut sencer es fa en tan sols 45 minuts en un desplaçament confortable, amb 43 expedicions diàries, 21 en sentit Vall del Tenes i 22 en sentit Barcelona, i els caps de setmana 6 expedicions per sentit.

 • Programa de prevenció de drogues Pla de Prevenció de Drogues de la Vall del Tenes. 2 de maig de 2019

  El dimarts 30 d’abril, es va aprovar per Junta de la Mancomunitat el document marc del Pla de Prevenció de Drogues de la Vall del Tenes.

   

 • Networking Productors, comerços i restaurants en una sessió de networking a la Vall del Tenes. 3 d'abril de 2019

  Dimarts 2 d’abril de 2019 a la Biblioteca de Ca L’Oliveres de Lliçà d’Amunt, ha tingut lloc la primera sessió de Networking organitzada pel Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, dintre del marc de “l’Estudi estratègic de dinamització agrícola de la Vall del Tenes.

Darrera actualització: 03.06.2018 | 23:10
Darrera actualització: 03.06.2018 | 23:10