Classificacions de la XXXIII Cursa de la Vall del Tenes

Dilluns, 12 de setembre de 2022

El diumenge 11 de setembre, després de l’aturada pandèmica es va dur a terme la 33a Cursa Popular de la Vall del Tenes que va arribar a 125 inscripcions.

Enguany la sortida es va dur a terme a la Plaça Miquel Bosch de Bigues i Riells del Fai i va fer el compte enrere de la sortida, el Sr. Joan Galiano, alcalde del municipi.

El gruix del recorregut de la cursa va ser pels camins paral·lels al riu Tenes fins al camp de futbol de Lliçà d’Amunt. Tenint un recorregut de 10,7 km, ràpid, fresc i amb molt poc desnivell, aquest fet va propiciar una cursa molt ràpida i a l’hora de molta intensitat per part dels atletes. El recorregut permetia descobrir racons amb molt d’encant del riu Tenes i fer palès de la idoneïtat de la Vall del Tenes, per la pràctica esportiva.

L’arribada de la cursa va ser al Camp de Futbol de Lliçà d’Amunt on es va realitzar l’entrega de premis, que va ser a càrrec del Sr. Fran Sánchez Castilla, gerent de la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

La classificació per categories va quedar de la següent manera:

Categoria homes fins a 45 anys

El primer classificat de la cursa, Javier Urbano (Atlètic Congost) va arribar a la meta en només 38 minuts després de la sortida. Per darrere seu, David Crivillers que va fer el recorregut amb 38 minuts i 23 segons, seguit per  Enric Cabot amb un temps de 39 minuts i 27 segons.

Categoria dones fins a 45 anys

La primera classificada de la cursa, Carme Marzo  (Club Atletisme Parets) va arribar a la meta en només 48 minuts i 44 segons. Per darrere seu, Glòria Rodriguez que va fer el recorregut amb 49 minuts i 03 segons, seguida per  Raquel Catalan amb un temps d'1 hora, 1 minut i 3 segons.

Categoria homes més de 45 anys.

El primer classificat de la cursa, Alfonso Guillén (Club Atletisme Canovelles) va arribar a la meta en 40 minuts i 7 segons. Per darrere seu, Julio Garcia que va fer el recorregut amb 40 minuts i 12 segons, seguit per  Antonio Padilla amb un temps de 42 minuts i 24 segons.

Categoria femenina més de 45 anys

La primera classificada de la cursa, Marta Mora (Club Atletisme Canovelles) va arribar a la meta en només 48 minuts i 23 segons. Per darrere seu, Esther Montosa (Club Atletisme Canovelles) que va fer el recorregut amb 49 minuts i 41 segons, seguida per  Anabel Petit (Club PROAM) amb un temps de 50 minuts i 58 segons.

Des de l’organització volem agrair als atletes, acompanyants, voluntariat, Protecció Civil, Policies Locals i personal tècnic dels ajuntaments que han fet possible que aquesta nova edició de la nostra cursa hagi estat un èxit.

Ens veiem a la XXXIV edició, fins l’any que ve!