La línia de Bus exprés del Corredor del Tenes ha augmentat un 20,2% de passatgers al llarg dels primer quadrimestre de 2019.

Divendres, 10 de maig de 2019

La xarxa Exprés.cat connecta diàriament, a través de la línia e7, Riells del Fai, Bigues, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Parets del Vallés amb Barcelona, on enllacen amb la xarxa de transport públic de la capital. El servei també forma part del sistema tarifari integrat, amb els avantatges que això suposa per l’usuari. El recorregut sencer es fa en tan sols 45 minuts en un desplaçament confortable, amb 43 expedicions diàries, 21 en sentit Vall del Tenes i 22 en sentit Barcelona, i els caps de setmana 6 expedicions per sentit.

Ara mateix tenim molt bones dades del servei, trobem que a cada expedició hi tenim una mitjana de 26.16 passatgers, seguint així la tònica general d’anar augmentant en referència al mateix mes i any anteriors.

En aquest primer quadrimestre ja hem arribat la xifra de 100.000 passatgers, la nostra previsió és la de sobrepassar la xifra de 300.062 passatgers al llarg de tot el 2019, una dada excel·lent si partim de la base que el primer any del servei el van utilitzar 23.323 passatgers.

Per tant, en aquest moments tenim un servei de transport sostenible, a nivell econòmic, ambiental i social, que cobreix l’important demanda de connexió ràpida i eficaç amb Barcelona, i és una alternativa a la utilització del vehicle privat.

El nombre d’usuaris continua augmentant any rere any, prova d’això és que els primers 500.000 passatgers acumulats, s’assoliren l’any 2015, després de cinc anys de servei, i gràcies a les constants millores i a l’acceptació per part dels usuaris; en menys de tres anys s'ha doblat el nombre d’aquests, arribant al milió de passatgers transportats des de la posada en servei del Bus exprés

 

Darrera actualització: 10.05.2019 | 15:07