L'EPA obre les preinscripcions

Dilluns, 18 de juny de 2018 a les 00:00

L'Escola de Persones Adultes obre el període de preinscripcions. Del 18 al 26 de juny podràs preinscriure't en qualsevol dels cursos que començaran al setembre. 

La empresa Ept “Eines per tothom” va guanyar la licitació per a la gestió de la Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes i ja està treballant amb força per a que tot estigui llest per al inici del curs en setembre.

Des d'avui i durant tot el mes de juliol, de dilluns a divendres,  la EPA romandrà oberta de 17h a 22 per atendre qualsevol consulta de la ciutadania. Podeu contactar amb a la escola presencialment (al C/Jaume I, 15-45 de Lliçà d’Amunt) , per telèfon (trucant al 93 841 46 52) o per correu electrònic (epavt@mvalltenes.cat). També ens trobareu a les xarxes

Recordeu, al setembre començaran les classes de Graduat en Educació Secundària (GES-1 i GES-2), Proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, Accés a la universitat majors 25 anys ,Cicle de Formació Instrumental, Acompanyament a l’IOC, Nivell inicial informàtic, Nivell usuari/a d’informàtica, Llengua Catalana, Castellana i Estrangera.

 

 

Darrera actualització: 21.06.2018 | 09:02