L’Institut inicia el nou curs amb grans canvis

Dilluns, 8 d'octubre de 2018 a les 00:00

L’Institut comença el curs amb nous espais i il·luminació. Les obres han millorat molt el seu aspecte, però també l'acústica i aïllament.

A més a més, el canvi d’il·luminació al sistema de LED reduirà considerablement el consum energètic del centre.

La Diputació de Barcelona, per mitjà de les “Meses de concertació del Pla Xarxes de Governs locals 2016-2019”, va concedir a la Mancomunitat de la Vall del Tenes una  subvenció per import de 149.066€  per renovar les instal·lacions de l’edifici principal de l’institut. L’any passat es va realitzar la primera fase de les obres de millora, on es van substituir les finestres de fusta per les d’alumini  i es van col·locar noves persianes elèctriques.

Iluminació LED

Aquest estiu s’ha portat a terme la segona fase de les obres, on s’ha canviat tot el sostre, millorant l’aïllament i l’acústica dels espais; i s’han substituït els fluorescents per plafons de bombetes LED, millorant la il·luminació i reduint considerablement el consum elèctric.

Dintre del mateix projecte, s’ha optimitzat l’espai fent dos nous despatxos per reunions amb els alumnes i les famílies; una sala de reunions pel professorat  i un aula petita. També s’han  renovat els lavabos de l’alumnat, que conten ara amb un servei adaptat, i s’ha dotat d’uns nous lavabos al professorat.

  Serveis alumnat  Servei Adaptat                  

La finalització del conjunt de les obres millora la imatge i comoditat de l’edifici però també l’eficiència energètica, aspecte molt important per a l’institut dintre del seu projecte com a Escola Verda.

Biblioteca  Aula nova  Despatx families       

 

Darrera actualització: 09.10.2018 | 10:26