Sergio Ruiz i Alberto Morralla guanyen les 3h de Resistència Vall del Tenes

Dimarts, 18 de setembre de 2018

La Mancomunitat de la Vall del Tenes ha col·laborat, a les 3 hores de Resistència d’Enduro de la Vall del Tenes. La prova, on van participar 25 equips, es va celebrar  el 16 de setembre al Circuit de Can Rosàs de Sta Eulàlia de Ronçana.

L'equip guanyador de la prova, que va sumar 80 voltes, ha sigut el format pels pilots Sergio Ruiz i Alberto Morralla. El segon classificat a la general, amb 79 voltes, ha estat l’equip format  per  Victor Alonso i Oriol Roca, que es va portar el pòdium a la categoria RS Junior, seguits pels pilots Oscar Gonzalez i S. Bertran que van fer un total de 78 voltes.

La classificació per categories  va quedar de la següent manera :

Categoria RS Senior

Primera posició: Sergio Ruiz i Alberto Morralla (80 voltes).

Segona posició: Xavier Martínez i Albert Martí (77 voltes) .

Tercera posició: Roger Duran i Albert Batlleu (76 voltes).

Categoria RS Junior

Primera posició: Victor Alonso i Oriol Roca (79 voltes).

Segona posició: Pau Camí i Martí  Escofet .(73 voltes)

Tercera posició: Aleix Garriga i Gabriel Martin.(72 voltes)

Master 40

Primera posició: Òscar González i Santiago Bertran. (78 voltes)

Segona posició: Alex Velasco i Antoni Pujals.(77 voltes)

Tercera posició: Pere Vilalta i Jordi Rodés. (75 voltes)

Categoria Master 50

Jordi Redon i Antoni Vilar ( 72 voltes)

Categoria Vall de Tenes

Primera posició: Xavier Martínez i Albert Martí (77 voltes)

Segona posició: Roger Duran i Albert Batlleu (76 voltes)

Tercera posició: Jordi Rodés i Pere Vilalta (75 voltes).

La cursa, puntuable per al Campionat de Catalunya, ha sigut tot un èxit gràcies a la bona organització per part del Moto Club Ronçana i a la imprescindible labor del voluntariat. La bona preparació del terreny , acompanyada per la  pluja del dia avanç, va fer que la pista estigues en optimes condicions per la prova.

Gràcies a les persones aficionades, pilots i voluntaris per gaudir amb nosaltres d'aquest dia.

Podeu veure més informació i imatges accedint a la pàgina de facebook del Moto Club Ronçana