Mapa web

Protecció de dades

Mitjançant aquest avís, La Mancomunitat de la Vall del Tenes, domiciliada a Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona 08187), c/ Cami de la Rovira s/n amb adreça de correu electrònic secretaria@mancomunitatvalltenes.cat (d’ara endavant, La Mancomunitat de la Vall del Tenes) informa als usuaris del portal d’Internet de la seva propietat (d’ara endavant, els “Usuaris” i el “Portal”) sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal (d’ara endavant, “les Dades Personals”) per a que els Usuaris determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a La Mancomunitat de la Vall del Tenes les Dades Personals que se’ls hi pugui requerir o que es puguin obtenir dels Usuaris amb ocasió de la subscripció o alta a algun dels serveis oferts per La Mancomunitat de la Vall del Tenes al Portal o a través del Portal. La Mancomunitat de la Vall del Tenes es reserva el dret de modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencial així com a pràctiques de la indústria. Als esmentats supòsits, La Mancomunitat de la Vall del Tenes anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la posada en pràctica.

Alguns serveis donats al Portal poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de Dades Personals.

Les Dades Personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats al corresponent fitxer automatitzat per La Mancomunitat de la Vall del Tenes sent titular i responsable del seu propi fitxer (d’ara endavant, els “Fitxer”). La Mancomunitat de la Vall del Tenes proporciona als Usuaris els recursos tècnics adequats per a que, amb caràcter previ, puguin accedir a aquest avís sobre Política de Privacitat o a qualsevol altre informació rellevant i puguin donar el seu consentiment per a que La Mancomunitat de la Vall del Tenes procedeixi al tractament automatitzat de les Dades Personals. Només en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre Dades Personals són voluntàries, sense que la falta de contestació impliqui una minva en la qualitat o quantitat dels serveis corresponents, a menys que s’indiqui una altra cosa.

L’Usuari garanteix que les Dades Personals facilitat a La Mancomunitat de la Vall del Tenes són veritat i es fa responsable de comunicar a aquest qualsevol modificació de les mateixes.

La recollida i el tractament automatitzat de les Dades Personals te com a finalitat el manteniment de la relació contractual en el seu cas establerta amb La Mancomunitat de la Vall del Tenes, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis en que l’Usuari decideixi subscriure’s, donar-se d’alta o utilitzar l’adequació dels esmentats serveis a les preferències i gustos dels Usuaris, l’estudi de la utilització dels serveis per part dels Usuaris, el disseny de nous serveis relacionats amb els esmentat serveis, l’enviament d’actualitzacions dels serveis, l’enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d’informació tècnica, operativa i comercial sobre els productes i serveis oferts per La Mancomunitat de la Vall del Tenes, actualment i al futur. La finalitat de la recollida i tractament automatitzat de les Dades Personals inclou igualment l’enviament de formularis d’enquestes, que l’Usuari no queda obligat a contestar.

La Mancomunitat de la Vall del Tenes ha adoptat aquells mitjans y mesures tècniques de seguretat de l’Arxiu per evitar la pèrdua, el mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitats a La Mancomunitat de la Vall del Tenes

No obstant això, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Els Usuaris tenen reconeguts i podran exercitar els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, així com tenen reconegut el dret a ser informats de les cessions realitzades posant-se en contacte amb La Mancomunitat de la Vall del Tenes secretaria@mancomunitatvalltenes.cat.
Ajuntament
de Bigues i Riells
Ajuntament
de Santa Eulàlia de Ronçana
Ajuntament
de Lliçà d’Amunt
Ajuntament
de Lliçà de Vall
La Mancomunitat. Camí de la Rovira, S/N. Tel.93 844 82 25 - 08187 Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona)
Copyright 2008 © Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes Protecció de dades | Avis legal | Política de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes
acceptar