Mapa web
Ajuntament
de Bigues i Riells
Ajuntament
de Santa Eulàlia de Ronçana
Ajuntament
de Lliçà d’Amunt
Ajuntament
de Lliçà de Vall

Protecció de dades

Mitjançant aquest avís, La Mancomunitat de la Vall del Tenes, domiciliada a Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona 08187), c/ Cami de la Rovira s/n amb adreça de correu electrònic secretaria@mancomunitatvalltenes.cat (d’ara endavant, La Mancomunitat de la Vall del Tenes) informa als usuaris del portal d’Internet de la seva propietat (d’ara endavant, els “Usuaris” i el “Portal”) sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal (d’ara endavant, “les Dades Personals”) per a que els Usuaris determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a La Mancomunitat de la Vall del Tenes les Dades Personals que se’ls hi pugui requerir o que es puguin obtenir dels Usuaris amb ocasió de la subscripció o alta a algun dels serveis oferts per La Mancomunitat de la Vall del Tenes al Portal o a través del Portal. La Mancomunitat de la Vall del Tenes es reserva el dret de modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencial així com a pràctiques de la indústria. Als esmentats supòsits, La Mancomunitat de la Vall del Tenes anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la posada en pràctica.

Alguns serveis donats al Portal poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de Dades Personals.

Les Dades Personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats al corresponent fitxer automatitzat per La Mancomunitat de la Vall del Tenes sent titular i responsable del seu propi fitxer (d’ara endavant, els “Fitxer”). La Mancomunitat de la Vall del Tenes proporciona als Usuaris els recursos tècnics adequats per a que, amb caràcter previ, puguin accedir a aquest avís sobre Política de Privacitat o a qualsevol altre informació rellevant i puguin donar el seu consentiment per a que La Mancomunitat de la Vall del Tenes procedeixi al tractament automatitzat de les Dades Personals. Només en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre Dades Personals són voluntàries, sense que la falta de contestació impliqui una minva en la qualitat o quantitat dels serveis corresponents, a menys que s’indiqui una altra cosa.

L’Usuari garanteix que les Dades Personals facilitat a La Mancomunitat de la Vall del Tenes són veritat i es fa responsable de comunicar a aquest qualsevol modificació de les mateixes.

La recollida i el tractament automatitzat de les Dades Personals te com a finalitat el manteniment de la relació contractual en el seu cas establerta amb La Mancomunitat de la Vall del Tenes, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis en que l’Usuari decideixi subscriure’s, donar-se d’alta o utilitzar l’adequació dels esmentats serveis a les preferències i gustos dels Usuaris, l’estudi de la utilització dels serveis per part dels Usuaris, el disseny de nous serveis relacionats amb els esmentat serveis, l’enviament d’actualitzacions dels serveis, l’enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d’informació tècnica, operativa i comercial sobre els productes i serveis oferts per La Mancomunitat de la Vall del Tenes, actualment i al futur. La finalitat de la recollida i tractament automatitzat de les Dades Personals inclou igualment l’enviament de formularis d’enquestes, que l’Usuari no queda obligat a contestar.

La Mancomunitat de la Vall del Tenes ha adoptat aquells mitjans y mesures tècniques de seguretat de l’Arxiu per evitar la pèrdua, el mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitats a La Mancomunitat de la Vall del Tenes

No obstant això, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Els Usuaris tenen reconeguts i podran exercitar els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, així com tenen reconegut el dret a ser informats de les cessions realitzades posant-se en contacte amb La Mancomunitat de la Vall del Tenes secretaria@mancomunitatvalltenes.cat.


Copyright 2008 © Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes Protecció de dades | Avis legal
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes
acceptar
Política de galetes

Què són les galetes

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s'utilitzen per registrar algunes interaccions de la navegació d'un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Aquests arxius es guarden a l'ordinador de l'usuari i conté dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip. S'utilitzen per recordar les preferències de l'usuari, com l'idioma seleccionat, dades d'accés o personalització de la pàgina.

Les galetes també es poden utilitzar per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pàgina web s'ha accedit, o si s'ha utilitzat un baner publicitari per arribar.

Per què utilitzem galetes?

Aquesta web utilitza galetes estrictament necessàries i esencials per a que vosté utilitzi el nostre lloc web i li permetin moure's lliurement, utilitzar areas segures, opcions personalitzades, ... A més utilitzem les galetes per recollir les dades relatives a l'anàlisi de l'us de la web. Aquestes s'utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, medint l'us i el rendiment de la pàgina per optimitzar-la i personalitzar-la.

El nostre lloc web també pot contenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). Nosaltres no controlem les galetes utilitzades per aquestes webs externes. Per a més informació sobre les galetes de las xarxes socials o altres webs, aconsellem revisar les seves pròpies polítiques de galetes.

Quina utilitat li donem als diferents tipus de galetes?

Galetes tècniques: són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries pel correcte funcionament d'un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereixen.

Galetes de personalització: permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web.

Galetes analítiques: les utilitzem per crear perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris amb la finalitat de millorar l'oferta de productes i serveis.

Galetes de publicitat: permeten guardar informació del comportament per mitjà de l'observació dels habits, estudiant els accessos i creant un perfil de preferències de l'usuari per oferir publicitat relacionada amb els seus interessos.

Segons el termini aquestes galetes les podem definir com:

Galetes de sessió: són aquelles que duren el temps que l'usuari està navegant per la pàgina web i s'eliminen quan s'acaba.

Galetes permanents: són aquelles que queden guardades al terminal de l'usuari, per un temps més llarg, facilitant el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

I si no vull tenir aquestes galetes o no faig res al respecte?

Per cumplir amb la legislació vigent, hem de demanar el seu permís per gestionar galetes. Si decideix no autoritzar el tractament indicant la seva no conformitat, només utilitzarem les galetes tècniques, ja que són imprescindibles per a la navegació a la nostra web. En aquest cas, no guardem cap galeta. En cas de continuar navegant per la web sense denegar la seva autorització implica que n'accepta l'us.

Ha de tenir en compte que si refusa o elimina les galetes de navegació per la web, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que hagi de navegar per la web haurem de tornar a demanar l'autorització per l'us de les galetes.

Si tot i així, decideix modificar la configuració del seu accçes a la pàgina web, ha de saber que es possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació al seu equip en qualsevol moment modificant els paràmetres corresponent segons el navegador:

Internet explorer - windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/block-or-allow-cookies
Firefox - support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Google Chrome - support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Safari - support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES&locale=es_ES