Mapa web
NOU SERVEIS A LA LÍNIA e7 PEL MES D’AGOST, CAPS DE SETMANA I FESTIUS

Bus exprés.cat

29-jul-2016

Les negociacions entre els Ajuntaments del Corredor del Tenes i la Direcció General de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, han donat com a fruit nous serveis per la línia e7.
Finalment la línia e7 de la xarxa Exprés.cat, més coneguda a la nostra vall com el bus exprés del Corredor del Tenes, donara servei als usuaris els caps de setmana i festius i el mes d’agost. D'aquesta forma quedaran enrere les interrupcions que patia el servei i que obligava als usuaris a tindre que recorre a d'altres alternatives menys atractives o més cares per realitzar el seus desplaçaments.

D’aquesta manera l’e7 s’apropa cada dia més a les línies més potents de la xarxa exprés.cat, que ja disposaven de servei ininterromputs al llarg de tot l’any.

Paral·lelament a aquests nous serveis, s’ha estudiat l’ampliació d’expedicions en dia feiner, en aquelles franges horàries on es detecten més mancances de servei o saturacions del mateix, però aquestes han quedat aturades, pendents de l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat, que dotin de nous recursos econòmics per fer front al la part del dèficit del servei que assumeix la Conselleria de Territori i Sostenibilitat.

Aquest increments de servei que ha anat aconseguint el bus exprés del Corredor del Tenes, des dels seus inicis amb la línia 777, venen donats per la bona acollida que té entre els usuaris, el que queda reflectit en els constants increments de passatgers que això a suposat, el que fa preveure que de seguir la tendència, properament veurem consolidades noves expedicions a la línia e7.


<< Tornar
Ajuntament
de Bigues i Riells
Ajuntament
de Santa Eulàlia de Ronçana
Ajuntament
de Lliçà d’Amunt
Ajuntament
de Lliçà de Vall
La Mancomunitat. Camí de la Rovira, S/N. Tel.93 844 82 25 - 08187 Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona)
Copyright 2008 © Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes Protecció de dades | Avis legal | Política de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes
acceptar