Mapa web

SEFED

EL programa SEFED és un projecte de formació ocupacional organitzat per la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes i subvencionat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

En el SEFED es reprodueixen situacions reals mitjançant la simulació d’empreses com a metodología d’aprenentatge. Per aconseguir-ho, el centre adopta la forma i distribució d’una oficina administrativa d’una empresa, on es reprodueixen els circuits, les relacions i el moviment de documents administratius habituals i s’utilitzen els mateixos canals de comunicació (telèfon, fax, correu electrònic i correu) que a una empresa real.

S’aprèn en un context on es viu l’ambient laboral i es desenvoupen les condicions d’una relació de treball, facilitant així un aprenentatge pràctic i real. El període en el SEFED finalitza amb l’aprenentatge global de l’activitat d’una oficina, coneixent la diversitat de tasques per a la realització de la feina administrativa, amb una pràctica equiparable a l’experiència laboral i amb una capacitat d’adaptació al lloc de treball, polivalència i cultura d’empresa.
Ajuntament
de Bigues i Riells
Ajuntament
de Santa Eulàlia de Ronçana
Ajuntament
de Lliçà d’Amunt
Ajuntament
de Lliçà de Vall
La Mancomunitat. Camí de la Rovira, S/N. Tel.93 844 82 25 - 08187 Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona)
Copyright 2008 © Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes Protecció de dades | Avis legal | Política de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes
acceptar