Mapa web

IES

L'Institut és una escola que, des dels seus orígens, s'ha definit com a catalana i té presents les característiques específiques que fan del nostre país una de les realitats europees amb més tradició. La catalanitat és doncs un important objectiu tant en els continguts acadèmics com en els educatius: la llengua catalana és el mitjà habitual de comunicació i la nació catalana (Països Catalans) és un referent important.

L'Institut va néixer i es manté amb una clara voluntat d'arrelament a l'entorn més proper: els pobles de la Vall del Tenes. Per això l'acció educativa té present la realitat local i comarcal, l'entorn més immediat, com a punt de partida per a l'estudi de totes les realitats humanes del nostre món.

Però també és una escola oberta a la integració de les idees provinents d'Europa, per la qual cosa es dóna una importància remarcable a l'aprenentatge de la llengua castellana i de les llengües estrangeres, es fomenten els intercanvis amb escoles d'altres països, i es participa en projectes i programes a nivell europeu.

www.iesvalltenes.cat
Ajuntament
de Bigues i Riells
Ajuntament
de Santa Eulàlia de Ronçana
Ajuntament
de Lliçà d’Amunt
Ajuntament
de Lliçà de Vall
La Mancomunitat. Camí de la Rovira, S/N. Tel.93 844 82 25 - 08187 Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona)
Copyright 2008 © Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes Protecció de dades | Avis legal | Política de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes
acceptar