Camina per la Vall del Tenes

La Vall del Tenes, amb la seva capçalera acinglerada i un curs de riu amb molta personalitat, és un espai amb un gran interès natural i paisatgístic, amb racons molt emblemàtics i d'altres de menys coneguts, però no per això menys encantadors.

La recuperació, els darrers anys, del riu Tenes i del seu camí fluvial queda palesa en la millora de la fauna que ens envolta. La presencia de la llúdriga i d'especies d'aus migratòries, com ara l'Agró roig, son un bon exemple de la qualitat de les aigües del nostre riu. Malgrat això, el Tenes és encara un gran desconegut per molts dels habitants de la vall.

   

                    Camina per... Bigues i Riells       Camina per... LLiçà d`Amunt

                     Camina per LLiçà de Vall      Camina per Sta. Eulàlia de Ronçana

El nostre projecte pretén donar a conèixer aquesta vall, amb la seva identitat pròpia, i posar-la en valor també com a destí turístic. En aquet sentit volem començar reforçant les rutes existents i col·laborar en la creació de rutes circulars de baixa dificultat que permetin a la ciutadania  apropar-se al nostre entorn i gaudir-ne de tota la riquesa natural i patrimonial de la que disposem .

Si vols conèixer les diferents itineraris i recorreguts de cada ajuntament pots clicar a les imatges. La majoria presenten una dificultat baixa, per això son adequats per gaudir en família . No t’ho perdis!!!

 

Darrera actualització: 20.11.2018 | 13:17