Línia de bus Vall del Tenes a la UAB

Divendres, 18 de desembre de 2020 a les 00:00

La Generalitat de Catalunya i la Mancomunitat han presentat aquest matí de forma virtual la nova línia de bus que unirà la Vall del Tenes amb la Universitat de Barcelona (UAB). El servei aprofitarà  el corredor del Tenes i les parades del Bus exprés e7. 

El servei ja està planificat però a causa de l’actual situació d’emergència sanitària, no s’engegarà fins la represa de l’activitat presencial al Campus de Bellaterra.

La configuració de línia Vall del Tenes-UAB ha estat senzilla. L’objectiu és cobrir els fluxos de mobilitat amb la Universitat en les franges de matí, migdia i tarda, amb uns horaris similars a d’altres línies que connecten amb la UAB que ja estan en funcionament i amb molt bona acceptació per l’alumnat.

La presentació del servei ha comptat amb la participació de la Direcció General de Transport de la Generalitat, la Mancomunitat de la Vall del Tenes i les alcaldies dels quatre municipis i de Sagalés, l’empresa que operarà la línia.

Aquest servei està planificat per a la mobilitat preexistent abans de la pandèmia, amb el compromís d’ajustos si hi ha canvis en l’activitat lectiva al món universitari.

En el moment que s’iniciï, el servei es difondrà a través de tots els canals de comunicació dels Ajuntament i la Mancomunitat de la Vall del Tenes

Darrera actualització: 18.12.2020 | 14:10