Notícies

 • Canvia la seu de l’EMVT a Lliçà de Vall 18 de juny de 2019

  Com ja sabeu, l’ Escola de Musica la Vall del Tenes és una escola de titularitat pública que imparteix ensenyaments de música no reglats, amb l’objectiu d´apropar l'ensenyament musical a tota la ciutadania de la Vall del Tenes. 

  Tot i que la secretaria està centralitzada a Lliçà d’Amunt, dóna servei als quatre municipis de la Vall del Tenes on el professorat es desplaça depenent de dies i horaris.

 • Foto de grup 5ena Edició del PROGRAMA CuEmE - Curs Escolar 2018-2019 13 de juny de 2019

  El passat 6 de juny va tenir lloc l’acte de Cloenda del Programa CuEmE (Cultura Emprenedora a l’Escola) al TAP de Bigues i Riells amb 68 nens i nenes participants de l’Escola El Colomer de Bigues i Riells i Els Vinyals de Lliçà de Vall.
  Vam comptar amb l’assistència del Diputat Delegat d’Educació de la Diputació de Barcelona, el President de la Mancomunitat i Alcalde de Bigues, l’Alcalde de Lliçà de Vall i els Regidors d’Educació juntament amb altres representants polítics de la Vall del Tenes.

 • preinscripcions L'Escola de Persones Adultes obre el període de preinscripcions 10 de juny de 2019

  L'Escola de Persones Adultes obre el període de preinscripcions. Del 18 al 28 de juny podràs preinscriure't en qualsevol dels cursos que començaran al setembre. 

 • comparativa per mesos La línia de Bus exprés del Corredor del Tenes ha augmentat un 20,2% de passatgers al llarg dels primer quadrimestre de 2019. 10 de maig de 2019

  La xarxa Exprés.cat connecta diàriament, a través de la línia  e7 , Riells del Fai, Bigues, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Parets del Vallés amb Barcelona, on enllacen amb la xarxa de transport públic de la capital. El servei també forma part del sistema tarifari integrat, amb els avantatges que això suposa per l’usuari. El recorregut sencer es fa en tan sols 45 minuts en un desplaçament confortable, amb 43 expedicions diàries, 21 en sentit Vall del Tenes i 22 en sentit Barcelona, i els caps de setmana 6 expedicions per sentit.

 • Programa de prevenció de drogues Pla de Prevenció de Drogues de la Vall del Tenes. 2 de maig de 2019

  El dimarts 30 d’abril, es va aprovar per Junta de la Mancomunitat el document marc del Pla de Prevenció de Drogues de la Vall del Tenes.

   

 • Networking Productors, comerços i restaurants en una sessió de networking a la Vall del Tenes. 3 d'abril de 2019

  Dimarts 2 d’abril de 2019 a la Biblioteca de Ca L’Oliveres de Lliçà d’Amunt, ha tingut lloc la primera sessió de Networking organitzada pel Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, dintre del marc de “l’Estudi estratègic de dinamització agrícola de la Vall del Tenes.

 • dones Primera trobada d'associacions i grups de dones de la Vall del Tenes 15 de febrer de 2019

  Dimecres dia 13 de febrer a la tarda es va realitzar la primera trobada d'associacions i grups de dones de la Vall del Tenes.

 • piscina coberta mancomunada Piscina coberta mancomunada a la Vall del Tenes 5 de febrer de 2019

  Després d’engegar l’Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes, seguim amb els projectes mancomunats al territori. Acordat en reunió d’alcaldes dels municipis, s’ha demanat el recurs tècnic del catàleg de Xarxa de Govern Local de Diputació de Barcelona, per fer un estudi de viabilitat per a la construcció d’una piscina coberta a un dels 4 municipis que conformen la Mancomunitat.

   

 • Personal tecnic Resolució convocatòria de concurs oposició lliure per a la creació d'una borsa de treball de tècnic/a mitjà A2 per al SEOVT 4 de febrer de 2019

  Resolució del President de la Mancomunitat de la Vall del Tenes d’aprovació definitiva d’admesos i exclosos en el procés selectiu per la creació d’una borsa de treball temporal de tècnic/a categoria A2 adscrit al Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes.

 • Dinamització agricola Procés participatiu de l'Estudi estratègic de dinamització agrícola 22 de gener de 2019
  L'objectiu d'aquest estudi és analitzar la situació actual del sector agrícola i ramader a la Vall, detectar les principals problemàtiques, les seves potencialitats econòmiques i productives i proposar accions que ajudin a valoritzar i dinamitzar el sector.
 • general 36 Trobada de Corals de la Vall del Tenes 13 de gener de 2019

  Com cada any, al gener gaudim del tradicional concert de les Corals de la Vall del Tenes. Aquest any va ser el dissabte, dia 12,  a les 18h a Santa Maria del Vallès de Lliçà de Vall.

 • Salut i Escola Programa Salut i Escola a la Vall del Tenes 3 de gener de 2019

  Aquest curs escolar, des de l'Equip d'Atenció Primària de la Vall del Tenes, s'està portant a terme el Programa Salut i Escola als cinc instituts dels 4 municipis que conformen la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

 • Bones festes Bones Festes 19 de desembre de 2018

  La Mancomunitat de la Vall del Tenes, el seu president i els seus Serveis us desitgen Bones Festes i Feliç 2019. 

 • CUEME NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA CuEmE, CURS 2018-2019 13 de desembre de 2018

  En l’edició d’enguany, les escoles participants de la Vall del Tenes són: l’Escola Els Vinyals, a Lliçà de Vall , i l’Escola El Colomer, a Bigues i Riells.

                                                                          

 • Inauguració EPAVT Inauguració de l’Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes 4 de desembre de 2018

  Dissabte 1 de desembre a la una del migdia es va inaugurar l’escola de Persones de la Vall de Tenes. L’acte, va comptar amb  l’assistència de més de 60 persones, 

 • EPAVT La Mancomunitat inaugura l’Escola de Persones Adultes. 28 de novembre de 2018

  El president de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, el Sr. Joan Galiano i Peralta,  inaugurarà l’Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes el dissabte dia 1 de desembre a les 13h.

 • Busquem personal tècnic ANUNCI: Convocatòria de concurs oposició lliure per a la creació d'una borsa de treball de tècnic/a mitjà A2 per al SEOVT 21 de novembre de 2018

  La Mancomunitat ,per Decret de Presidència de data 5 de novembre, ha aprovat el concurs oposició lliure per a la creació d'una borsa de treball temporal de Tècnic/a Mitjà/na (A2) pel Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes.

 • Joan Galiano a VOTV Joan Galiano Parla a VOTV del nostres serveis 15 de novembre de 2018

  Joan Galiano , president de la Mancomunitat, parla de la gestió dels serveis que prestem als municipis VOTV. 

 • femp Participem a Madrid a la trobada de Mancomunitats 31 d'octubre de 2018

  La Mancomunitat de la Vall del Tenes ha estat convidada com a ponent per presentar el seu model de gestió de serveis a la trobada de Mancomunitats.

 • L'Institut L’Institut inicia el nou curs amb grans canvis 8 d'octubre de 2018

  L’Institut comença el curs amb nous espais i il·luminació. Les obres han millorat molt el seu aspecte, però també l'acústica i aïllament.

Darrera actualització: 03.06.2018 | 23:10
Darrera actualització: 03.06.2018 | 23:10