De la Vall del Tenes a Barcelona cada 15 minuts a les hores punta.

Dilluns, 6 de maig de 2024

Després de la darrera ampliació l'any 2018, la Mancomunitat havia seguit reclamant millores, ja que l'essència de la línia és oferir a la ciutadania un servei directe i ràpid d'anada i tornada a Barcelona, per això, a partir del dia 2 de maig i gràcies a l'ampliació de la línia, el bus exprés e7 passarà de 32 expedicions d'anada i tornada a 51 expedicions direcció Barcelona i 53 direcció Vall del Tenes.

Aquesta ampliació implica l'ampliació d'horaris iniciant el primer viatge a les 5 de la matinada. Tenint així una expedició cada 15 minuts des de Bigues a partir de 2/4 de 6 del matí fins a 2/4 de 8, tot i que entre ¼ de 7 i les 7:30 tindrem una expedició cada 10 minuts.

A banda de les millores en les hores punta, el corredor del Tenes ha millorat en altres franges horàries, pel que fa a venir des de Barcelona, també hi ha sortides cada 15 minuts entre les 6 i les 9 del matí.

Fora de les hores punta, la freqüència del servei serà cada 30 minuts en tots dos sentits. No obstant les millores, aquestes no afecten el servei amb Riells del Fai que té freqüències menors.

Els dissabtes feiners tot i que hi ha menys expedicions que entre setmana, passem de 9 a 33 d'anada i tornada i els diumenges i festius en tindrem 16 d'anada i tornada.

Les millores les trobem també en els feiners del mes d'agost on es dobla l'oferta fins a 34 expedicions diàries per sentit.

El fet de les millores al corredor del Tenes, ha estat gràcies a l'augment constant, només disminuït durant la pandèmia. Al 2023 l'e7 va tenir 1.122.453 passatgers sent un augment del 14% envers el 2022. I ara mateix comparant el mateix període de temps amb 2023 ja estem un 15,5% per sobre dels passatgers, amb la previsió que gràcies a les millores en la freqüència de serveis, aquest augment segueixi constant i imparable.

Les demandes de la Mancomunitat no acaben aquí, doncs seguim treballant per millorar la línia, des de la incorporació de dos autobusos híbrids, la prioritat de pas a les cruïlles i millora de les parades.

 

 

 

Darrera actualització: 6.05.2024 | 08:51