La Mancomunitat inaugura l’Escola de Persones Adultes.

Dimecres, 28 de novembre de 2018 a les 00:00

El president de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, el Sr. Joan Galiano i Peralta,  inaugurarà l’Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes el dissabte dia 1 de desembre a les 13h.

Assistiran, el president i els alcaldes que conformen la Mancomunitat, el Sr. Joan Galiano i Peralta (alcalde de Bigues i Riells), el Sr. Ignasi Simón i Ortoll (alcalde de Lliçà d’Amunt), el Sr. Xavier Serrate i Cunill (alcalde de Lliçà de Vall) i el Sr. Francesc Bonet i Nieto (alcalde de Sta. Eulàlia de Ronçana); el director de Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme i del Vallès Oriental, Sr. Pere Maso i Anglada, el gerent de Serveis d’Educació de la Diputació, Sr. Jordi Plana i Arrasa, la directora general de serveis de la Mancomunitat, Sra. Tere Rovira i Bosch, els regidors d’educació del quatre municipis i altres polítics del nostre territori.

L’acte estarà amenitzat pels alumnes de l’Escola de Musica de la Vall del Tenes i finalitzarà amb un aperitiu.

L’Escola de Persones Adultes va obrir les seves portes al setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar 2018-2019. Un dels seus principals objectius és atendre les necessitats educatives de la població a partir d’una atenció individualitzada, treballant dues vessants: la part educativa, donant resposta de qualitat en l'oferta de cursos; i la part social, proporcionant un espai de diàleg, creativitat i noves propostes als municipis.

Actualment la formació inclou Graduat en Educació Secundaria, Preparació per a les Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior, Preparació per a les Proves d'Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys, Cicles de Formació Instrumental i Cursos de Informàtica i Llengües .

Darrera actualització: 28.11.2018 | 23:10