Presentació noves instal·lacions de la Mancomunitat de la Vall del Tenes

Divendres, 1 d’abril de 2022

Per primera vegada a la història, governs i oposicions dels quatre ajuntaments que conformen la Mancomunitat de la Vall del Tenes es troben per inaugurar les noves dependències de la Mancomunitat, on s’hi troba la seu administrativa i el SEOVT. Aquestes instal·lacions estan ubicades dins de l’edifici de l’Ajuntament de Lliçà de Vall.

L’objectiu de la trobada va ser visualitzar els serveis i projectes de la Mancomunitat i així fer-ne partícips a tots els regidors dels quatre consistoris. Per aquest motiu es va fer un repàs històric de la Mancomunitat, mostra dels serveis actuals i projectes de futur. Ara mateix, des de la Mancomunitat amb el suport de Diputació de Barcelona s’està treballant acabant  l’avantprojecte per construir una piscina coberta mancomunada i d’altra banda es reprenen les converses amb el Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya per a la construcció d’un centre de dia amb places públiques a la Vall del Tenes.

L’acte també va ser la presentació oficial del nou gerent de la Mancomunitat, en Fran Sánchez Castilla, al càrrec des de mitjans de febrer.

La presidenta de la Mancomunitat en el seu discurs inaugural va posar de relleu la importància d’assumir la força que ens dona la Mancomunitat, fent-nos part d’un gran nucli poblacional de quasi 40.000 habitants. Seguidament els quatre municipis van voler deixar palès la seva entesa històrica i actual i els quatre alcaldes van acompanyar a la presidenta al seu discurs.

Darrera actualització: 1.04.2022 | 14:10