Programa “Coaching In Company” amb el SEOVT

Dilluns, 17 de setembre de 2018 a les 00:00
Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes us convidem a participar al nostre nou programa d’atenció a les empreses “Coaching In Company”.
Us oferim la possibilitat de realitzar formacions específiques en àmbits que potencien el desenvolupament de l’empresa.
Apunteu-vos a les accions formatives que us interessin i implementeu posteriorment els coneixements obtinguts mitjançant dues sessions quinzenals in situ d’acompanyament amb un/a coach.
 
 Formacions:
• 26 i 27 de setembre de 9:30 a 13:30h - Organitza’t amb eficàcia. Tècniques de gestió i planificació del temps.
Coneixeu i apliqueu solucions definitives per resoldre el problema de la manca de temps i d'organització. Apreneu a gestionar eficientment la nostra agenda mitjançant diferents tècniques i metodologies que permeten optimitzar el temps i millorar considerablement la productivitat personal i professional.
 
• 7 i 9 de novembre de 9:30 a 13:30h - Parlar en públic sense por i amb seguretat.
Apreneu les bases i tècniques per parlar en públic amb seguretat i poseu-les en pràctica. Supereu les vostres pors i prepareu el vostre discurs.
 
• 29, 30 de novembre i 3 de desembre de 9:00 a 14:00h - Com gestionar emocions en situacions de conflicte?
Com gestionar les diferències de forma efectiva? Apreneu a reconduir les emocions generades en una situació de conflicte i eines per gestionar els  conflictes que es generen en l’entorn professional amb l’equip, els clients i els proveïdors.
 
Apunteu-vos a les accions formatives que us interessin omplint el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ  i implementeu posteriorment  els coneixements obtinguts 
Darrera actualització: 17.09.2018 | 13:31

Imatges

coaching in company