3a Edició de la Setmana de l’Ocupació Juvenil.

Dimarts, 5 de juliol de 2022

Del 27 al 30 de juny, des del SEOVT s'ha realitzat la tercera edició de la Setmana de l'Ocupació Juvenil. Aquesta actuació està dins del programa Integra Jove 360º. S'han dut a terme diferents activitats enfocades a ajudar i acompanyar als joves en la seva inserció al món laboral

Es va iniciar dilluns, amb tres sessions de l'Elevator Pitch, en la qual 36 joves van preparar-se la seva presentació per poder-la realitzar de manera efectiva el dia següent a l'Speed Dating.
Les tècniques del SEOVT van poder preparar als joves, donant-los eines i explicant el funcionament i la dinàmica de les entrevistes ràpides.

Dimarts, com a activitat estrella, es va realitzar un Speed Dating. Aquesta acció consisteix en entrevistes personals ràpides, en la que els joves disposen de dos minuts i mig per presentar-se de forma atraient a les empreses participants.

En total, es van realitzar 215 entrevistes a 50 joves en un temps de 75 minuts i van participar 11 seleccionadors/es de 8 empreses del territori.
Per acabar la setmana, dimecres i dijous es van realitzar els tallers de "Els secrets del Linkedin", a càrrec de les tècniques del SEOVT i "Accelera la teva contractació", de la mà del David Sanitjas, tècnic del Pla de Prevenció de Drogues. La participació en aquests tallers va ser de 12 joves.

La tercera edició de la Setmana de l'Ocupació Juvenil, ha tingut molt bones valoracions per part del col·lectiu jove que ha participat. Destaquen el bon acompanyament, l'organització i la iniciativa del SEOVT en la realització d'activitats que promoguin la seva contractació.

Darrera actualització: 5.07.2022 | 14:57