Cloenda del programa CuEmE a la vall del Tenes

Dimecres, 29 de juny de 2022

Aquest mes de juny ha tingut lloc la cloenda del programa CuEmE amb la col·laboració de Diputació de Barcelona, al que han participat amb molt bons resultats les escoles dels municipis de Bigues i Riells, Lliçà d’Amunt i Lliçà de Vall.

El programa CuEmE (Cultura Emprenedora a l'Escola) fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d’educació primària. Durant un curs escolar, l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el  suport de l’escola, i la col·laboració dels Ajuntaments i el SEOVT.

El 13 de juny l’escola Les Llisses, de Lliçà de Vall, va tancar la seva participació, fent entrega dels beneficis a la colla gegantera de Lliçà de Vall, en benefici de la Fundació Sant Joan de Déu.
Les escoles El Colomer i El Turó, de Bigues i Riells del Fai, van realitzar un acte de cloenda conjunt el 14 de juny, al teatre auditori de Bigues i Riells.

Les cooperatives del Colomer van destinar els seus beneficis al CRARC (Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya), a la protectora d’animals d’Osona Adro Osona i al CTAC (Centre de Teràpia Assistida amb gossos), mentre que El Turó ho va destinar a  Alegría sin Fronteras.

El 15 de juny va cloure la seva participació l’escola Els Vinyals, de Lliçà de Vall,  destinant els beneficis a la Fundació Mona

Per acabar, el 17 de juny  va tenir lloc l’acte de cloenda de l’escola Rosa Oriol, de Lliçà d’Amunt, que va destinar els seus beneficis a Peluts Lliçà i a Ucraïna, a qui faran arribar els beneficis a través de Caixabank.

Tant les escoles com les cooperatives formades valoren molt positivament l’experiència viscuda, encoratjant als companys i companyes a agafar el relleu el proper curs.

 

Darrera actualització: 29.06.2022 | 18:26