Inauguració de l’Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes

Dimarts, 4 de desembre de 2018 a les 00:00

Dissabte 1 de desembre a la una del migdia es va inaugurar l’escola de Persones de la Vall de Tenes. L’acte, va comptar amb  l’assistència de més de 60 persones, 

entre les que es trobaven el Sr. Joan Galiano i Peralta (president de la Mancomunitat i alcalde de Bigues i Riells), el Sr. Ignasi Simón i Ortoll (alcalde de Lliçà d’Amunt), el Sr. Francesc Bonet i Nieto (alcalde de Sta. Eulàlia de Ronçana) i la Sra. Núria Banegas i Ortega, que va acudir en nom de l’alcalde de Lliçà de Vall , el Sr Xavier Serrate i Cunill. També estaven presents el director de Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme i del Vallès Oriental, Sr. Pere Masó i Anglada, el gerent de Serveis d’Educació de la Diputació, Sr. Jordi Plana i Arrasa, la directora general de serveis de la Mancomunitat, Sra. Tere Rovira i Bosch, els regidors d’educació del quatre municipis, altres polítics del nostre territori, tècnics, docents, alumnat i familiars de l’Escola.

La directora  general de serveis de la Mancomunitat,  Sra. Tere Rovira, va fer la presentació de l’acte, va parlar dels serveis de la Mancomunitat i la bona coordinació que hi ha entre els regidors i tècnics dels quatre ajuntaments.

 

Un cop feta la presentació, i després d’agrair la seva assistència a tots els presents, és va poder gaudir de l’actuació de la Júlia Pascual, alumna de l’Escola de Música de la Vall del Tenes, que va fer una interpretació excepcional.

El Sr Pere  Masó, director de Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme i del Vallès Oriental, va destacar que la inauguració de l’EPAVT representa l’esforç i la cooperació per donar resposta a una de les necessitats més importants que tenim, l’educació permanent al llarg de la vida, facilitant que totes les persones puguin tenir un creixement personal i assolir els seus objectius.

El Sr. Jordi Plana i Arrasa, gerent dels Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona, va comentar que l’Escola és una aposta valenta en aquest temps, i molt més, com a servei mancomunat i va destacar el gran esforç previ realitzat amb coordinació amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona i que existia una feina important de tècnics i polítics que havien aconseguit posar-se  d’acord arribant a engegar un projecte tan important com aquest.

 

L’EPAVT, un centre proper.

La Sra. Èrika Cabrera, directora del centre, va agrair al seu equip la seva implicació i  va afirmar que  l’objectiu de l’EPAVT és arribar a tota la ciutadania de la Vall del Tenes que tingui necessitats educatives amb un projecte proper enfocat a l’atenció personalitzada.

Dos alumnes de l’escola el Sr. David Santos i el Sr. Javi Parra van donar les gràcies a la Mancomunitat  l’esforç de crear una Escola  per a les persones adultes de la Vall del Tenes, i a l’equip de l’escola pel recolzament personal rebut i van explicar la seva experiència personal.

Per finalitzar el Sr. Joan Galiano, president de la Mancomunitat, va intervenir agraint la seva presència als assistents i a tots els que han col·laborat per què això sigui possible i en especial a l’alcalde de Lliçà d’Amunt, el Sr. Ignasi Simon per la seva confiança en la Mancomunitat per dur a terme de forma comuna un projecte que inicialment era municipal i per l’aportació realitzada amb la cessió i adequació de l’espai per tal que l’escola estigués a punt.

                                                  

Després dels parlaments, el president  va inaugurar l’escola amb la descoberta de la placa commemorativa, i els assistents van poder visitar les instal·lacions on també es va poder veure un vídeo explicatiu de l’escola i una presentació del desenvolupament  de la Mancomunitat i els seus serveis des dels seus inicis. Un cop realitzada la visita, els assistents van gaudir d’un aperitiu.

                

 

 

Darrera actualització: 04.12.2018 | 22:47