Inici del servei de la línia de bus Vall del Tenes a la UAB

Dijous, 4 de febrer de 2021

El dilluns 15 de febrer iniciem el servei de la línia UAB - Vall del Tenes

Descarrega't els horaris

Amb la represa de les classes presencials a la UAB el dilluns 8 de febrer, iniciem el projecte de la línia Vall del Tenes – UAB que vam presentar però que es mantenia aturat fins que de nou s’iniciessin les classes presencials a les universitats.

La línia Vall del Tenes UAB, parteix de les parades i experiència del Bus Exprés, doncs el Corredor del Tenes té un funcionament excel·lent i amb una puntuació molt alta dels seus usuaris. Destacant especialment des de la DGTM la facilitat i agilitat a l’hora de treballar amb els 4 municipis que conforme la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

És una configuració senzilla amb l’objectiu de cobrir els fluxos de mobilitat amb la UAB en les franges de matí, migdia i tarda, amb uns horaris similars a d’altres línies que connecten amb la UAB que ja estan en funcionament i amb molt bona acceptació per l’alumnat universitari que les utilitza.

Tot i això, aquesta línia està pensada en la mobilitat preexistent abans de la pandèmia, amb el compromís d’ajustament en aquesta represa de les classes si hi ha canvis en l’activitat lectiva al mon universitari.

Darrera actualització: 10.02.2021 | 14:41