MÉS DE 100 JOVES PARTICIPEN EN LA 4a EDICIÓ DE LA SETMANA DE L’OCUPACIÓ JUVENIL DE LA VALL DEL TENES

Dimarts, 4 de juliol de 2023

Del 26 al 30 de juny, des del SEOVT s’ha realitzat la quarta edició de la Setmana de l’Ocupació Juvenil, una actuació emmarcada dins del programa Integra Jove 360°. S’han dut a terme dues activitats enfocades a acompanyar i ajudar als joves en la seva inserció al món laboral.

El dimarts 27, es va dur a terme la preparació per l’Speed Dating, on es va ajudar als joves a fer la seva presentació d’un minut per a les empreses participants i com transmetre-la correctament per atraure la seva atenció i afavorir la seva contractació.
El dimecres 28, va tenir lloc l’Speed Dating. Aquesta acció consisteix en entrevistes ràpides en què els joves disposen de dos minuts i mig per donar-se a conèixer a cada empresa participant. En total, es van realitzar prop de 500 entrevistes als joves assistents en un temps de 120 minuts. Van participar 17 seleccionadors/es de 14 empreses importants al territori (Navas, BonPreu, Estel Acadèmia, Edux, Danbel, Leroy Merlin, Mango, Inibsa, Orkla, Elhco, Zanini, Helpoint, Jom i Fundació Vallès Oriental).
A prop de 100 joves entre 16 i 29 anys van assistir a aquest esdeveniment (21% de Bigues i Riells del Fai, 11% de Santa Eulàlia de Ronçana, 36% de Lliçà d’Amunt, 19% de Lliçà de Vall i 13% d’altres poblacions).
Les valoracions rebudes en aquesta quarta edició han estat molt positives. Destaca, per una banda, l’èxit rotund en la participació tant de joves com d’empreses participants, així com la iniciativa del SEOVT, per donar l’oportunitat de fer tantes entrevistes en poc temps.
D’altra banda, destaquen els agraïments per part dels joves per l’organització d’activitats que promoguin i facilitin la seva incorporació al món laboral.

Darrera actualització: 4.07.2023 | 14:05