Millora la plantilla dels Serveis Sanitaris de la Vall del Tenes.

Dijous, 4 d'octubre de 2018 a les 00:00

Desprès de la reunió mantinguda el dia 18 de maig entre la direcció Sanitària del Vallès Oriental, la direcció de l'Equip d'Atenció Primària de la Vall Tenes i la direcció de la Mancomunitat, on es va anunciar i coordinar la incorporació de nous professionals amb objectiu de trobar solucions per tal de  millorar la situació del Servei Sanitari a la Vall del Tenes,  la Mancomunitat ha rebut molt bones notícies per part de la Directora de l’EAP Vall del Tenes.

Des de l’agost s'ha produït la incorporació d’un metge i dos pediatres als Centres d’Atenció Primària. A finals de setembre quedarà coberta la vacant que quedava pendent i la primera setmana d’octubre es reincorporarà a la plantilla una metgessa que es trobava en situació de baixa maternal.

Amb aquestes actuacions, i la reincorporació al seu lloc de treball de dues metgesses que es troben en situació de IT, estarà resolta la situació de mancança patida pels ciutadans i professionals de la Vall del Tenes, un cop es facin les reorganitzacions i distribucions del personal sanitari en funció de les necessitats de cada municipi.

Tot i que amb aquestes millores aconseguides, gràcies a la sol·licitud realitzada pels quatre alcaldes de la Mancomunitat i a la bona predisposició dels Serveis Sanitaris ,es compleixen els objectius que es van plantejar abans de l’estiu per recuperar el nivell de professionals que necessita la Vall del Tenes, Judith Dalmau, ha declarat que “des de la direcció de l'EAP  del SAP Vallès Oriental, i de la DAP Metropolitana Nord, continuem treballant cada dia per millorar la qualitat i donar la millor assistència a la població dels municipis de la Vall del Tenes. Donant sempre les gràcies al treball diari dels professionals del nostre equip i al suport de les direccions i professionals d'altres equips”.

El president de la Mancomunitat, Joan Galiano, ha valorat molt positivament l’acció portada a terme pel Serveis de Salut i ha declarat que tot i que l'àmbit sanitari no és competència de la Mancomunitat, l’ens té  la voluntat de col·laborar en tot el que sigui necessari per aconseguir la millora del servei a la Vall del Tenes.

 

 

Darrera actualització: 04.10.2018 | 14:50