Networking "Encaixa amb la xarxa local”

Divendres, 20 de maig de 2022

Dilluns passat va tenir lloc la jornada de Networking "Encaixa amb la xarxa local", en la que van participar 25 empreses tant del municipi de Santa Eulàlia de Ronçana com de la resta de la Vall del Tenes i de la Comarca.  Va ser promoguda per Ronçana Comerç Actiu i organitzada pel Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, amb el suport de l'ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

Amb aquesta jornada es pretenia generar sinergies, col·laboracions i xarxes de contactes entre els  negocis locals, comerços, serveis professionals, empreses i persones emprenedores participants.
La sessió es va realitzar al Centre Cultural La Fàbrica i va ser dinamitzada per Mònica Mendoza, habitual col·laboradora del SEOVT, experta conferenciant i consultora. 

L'Anna Montes, Consellera de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i regidora de Benestar Social, Polítiques de Gènere i Cultura de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, va donar la benvinguda institucional a l'acte.

Donada la bona acollida que ha tingut l'activitat, es preveu poder fer una segona jornada de Networking al llarg del segon semestre del 2022, a la que podrien assistir totes aquelles empreses i persones emprenedores que enguany no han pogut participar.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 14:08