Nou curs amb augment de matrícula a l'Escola de Música

Dimecres, 19 d’octubre de 2022

A l'Escola de Música la Vall del Tenes hem iniciat el nou curs amb augment  de matrícula. Som un centre amb conveni amb la Generalitat de Catalunya que depèn directament de la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes.

Ofereix classes de piano, guitarra, flauta travessera, violí, violoncel, contrabaix, acordió, trompeta, trombó, clarinet, saxo, cant, guitarra elèctrica, baix elèctric,  bateria i percussió.

Compta amb un gran nombre de conjunts instrumentals, entre els quals hi podem trobar combos de música moderna, grups de cambra, orquestres i cant coral.

Els alumnes de l’EMVT participen activament en les diferents activitats culturals que se celebren en els quatre municipis de la Mancomunitat de La Vall del Tenes, posant de manifest el compromís social que l’escola manté amb el seu entorn geogràfic.

Any rere any, l’Escola arriba a més persones mitjançant la creació de nous programes i assignatures adequades a les realitats del dia a dia, com són la informàtica i producció musical, els programes per adults o la preparació de l’alumnat per accedir als conservatoris del grau professional.

En els darrers cursos també ha inclòs les classes per nadons, que han suposat un èxit de participació entre les famílies de la Mancomunitat. A més a més, s’ha desenvolupat el Projecte CREA, on els professors de l’Escola imparteixen classes a tots els centres educatius de la Mancomunitat i que ha significat un acostament exitós dels alumnes d’aquests centres a la música.

Tot això, sumat a la modernització digital del centre, la millora constant en el material educatiu i la participació activa a les diferents xarxes socials, ha significat un creixement molt important del nombre d’alumnes del centre que, a dia d’avui, supera els 320 alumnes, així com de professors, amb una plantilla actual de 23 docents.

 

Les seus on s’imparteixen les classes són:

  • Lliçà de Vall:  Can Magarola, C/ Bosc,  nº 1
  • Bigues i Riells: CEIP El Turó, C/ Camí de Can Badell, s/n
  • Santa Eulàlia de Ronçana: CEIP Ronçana, C/ Josep Mª de Segarra, s/n
  • Lliçà d’Amunt: C/ Folch i Torres,  nº 117

Més informació a:

Telf: 667 970 212 – 841 414 886

E-mail: mcvt.emvt@mvalltenes.cat

Web: www.emvt.cat

 

Darrera actualització: 19.10.2022 | 11:29