Participem a Madrid a la trobada de Mancomunitats

Dimecres, 31 d'octubre de 2018 a les 00:00

La Mancomunitat de la Vall del Tenes ha estat convidada com a ponent per presentar el seu model de gestió de serveis a la trobada de Mancomunitats.

La trobada ha estat organitzada per la “Federación Española de Municipios y Provincias”  els dies 29 i 30 al municipi de Alcobendas , Madrid.

L’objectiu de les jornades era “generar un debat, contribuint a l'intercanvi d'informació sobre les eines i programes que es desenvolupen en les Mancomunitats per a la prestació de serveis de qualitat a la ciutadania”.

El president de la Mancomunitat, Joan Galiano, i la directora de serveis, Tere Rovira, van compartir taula amb els representants de  la  Mancomunitat esportiva Navarra Sud i la Mancomunitat del Riu Bodión (BADAJOZ) dintre dels tallers de bones experiències i especialització de les Mancomunitats

L’experiència ha estat molt enriquidora i ens ha permès conèixer els sistemes de gestió que tenen les  mancomunitats, el anàlisis del present i futur de les diverses formules de associació  i les seves oportunitats en relació a l’estalvi de costos per  la prestació de serveis bàsics per a la ciutadania.  

Darrera actualització: 31.10.2018 | 15:37