Primera Trobada d’equips de govern de la Mancomunitat de la Vall del Tenes

Dimecres, 19 de febrer de 2020

El passat dijous dia 13 de febrer es va celebrar la primera trobada dels equips de govern dels municipis que conformen la Mancomunitat de la Vall del Tenes amb una assistència gairebé total.

La trobada tenia dos objectius, per una banda exposar totes les unitats de servei de la mancomunitat, explicar els diferents projectes en que s’està treballant i mostrar les línies  en que s’emmarquen les accions de la Mancomunitat i d’altra banda generar un espai de trobada i relacional entre els diferents consistoris.

Va obrir l’acte la Presidenta de la Mancomunitat, Sra. Marta Bertran, donant la benvinguda institucional i presentant l’acte i donant especial importància a la trobada i al fet de que és un molt bon moment per la Mancomunitat no només per la seva trajectòria sinó també per les inèrcies que s’estan iniciant, va presentar al seu equip i seguidament tots els alcaldes van presentar als seus, tancant així la introducció més institucional de l’acte.

A part de la rebuda, la Directora General de Serveis de la Mancomunitat, Sra. Tere Rovira,  va realitzar la presentació formal on va contextualitzar la Mancomunitat en el passat, en l’actualitat i cap a on anem, presentant i donant dades de les diferents unitats i exposant diferents projectes en que s’està treballant. Però sobretot fer palès el fet, que la Mancomunitat no és un, a més a més, dels municipis, al contrari, la Mancomunitat és aquest espai d’unió, de força on els municipis sumen per aconseguir objectius i serveis que a nivell municipal seria molt més complicat.

Com que un dels objectius era el fet de que els diferents equips de govern es coneguessin, sobretot les regidories homònimes, la metodologia de l’acte va ser que els llocs on seure, venien decidits per la Mancomunitat, barrejant els diferents municipis. I en quest context acabades les presentacions més institucionals, es va dur a  terme un Kahoot (un concurs de preguntes tipus test per jugar-hi a través dels telèfons mòbils) sobre les Unitats de Servei de la Mancomunitat amb dades d’interès i curiositats d’aquestes.

En acabar l’acte es va realitzar un networking polític acompanyat amb un petit refrigeri, donant per finalitzada la trobada i també els objectius que es volien assolir, ja que tothom present coincidia amb la idea de que aquesta trobada no quedés en un fet aïllat sinó que fós la primera de moltes, per potenciar encara més la Mancomunitat de la Vall del Tenes i la cohesió entre els consistoris.

Darrera actualització: 19.02.2020 | 13:20