Productors, comerços i restaurants en una sessió de networking a la Vall del Tenes.

Dimecres, 3 de d’abril de 2019 a les 13:11

Dimarts 2 d’abril de 2019 a la Biblioteca de Ca L’Oliveres de Lliçà d’Amunt, ha tingut lloc la primera sessió de Networking organitzada pel Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, dintre del marc de “l’Estudi estratègic de dinamització agrícola de la Vall del Tenes.

Amb el lema “Enxarxa’t” l’objectiu de la sessió ha estat facilitar l’establiment de sinergies i acords comercials entre les empreses de productes agroalimentaris locals i els establiments de restauració i comerços del territori de la Vall del Tenes (41%) i altres territoris propers (59%).

Hem comptat amb 17 participants representants dels municipis de  Lliçà d’Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, Lliçà de Vall, Canovelles, Martorelles, Granollers, Montornès, L’Ametlla del Vallès i Navàs.

Aquesta sessió s’ha adreçat  tant a empreses de productes alimentaris i de qualitat interessades en vendre el seu producte a establiments de restauració i/o comerços del mateix territori, com a empreses del sector de la restauració i comerços interessats en incorporar al seu negoci productes agroalimentaris i artesans locals.

                   

Darrera actualització: 03.04.2019 | 14:31