Sessió informativa Emprenedoria Juvenil

Dilluns, 17 de setembre de 2018 a les 00:00

Ets jove i has creat una empresa recentment o tens previst crear-la abans del 15 d’octubre ? Hi ha una subvenció de 9.100€ que et pot interessar. El 20 de setembre tens una sessió informativa organitzada pel SEOVT amb el Ajuntament de Bigues i Riells.

El Servei d'Ocupació de la Vall del Tenes juntament amb l'Ajuntament de Bigues i Riells organitza el dia 20 de setembre una jornada informativa sobre subvencions per a joves menors de 30 anys que hagin creat una empresa recentment o tinguin previst crear-la abans del 15 d’octubre i estiguin inscrits/es al registre de Garantia Juvenil.
 
Des dels Serveis Territorials de Barcelona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya vindran a explicar els requisits i condicions per accedir a la subvenció a tots aquells i aquelles joves que estiguin interessats/des, així com també la forma de presentació de la sol·licitud i altres possibles dubtes.
 
Aquest ajut econòmic, que està destinat a joves inscrits/es al programa de Garantia Juvenil, té per objectiu facilitar l’accés a l’autoocupació de les persones joves menors de 30 anys mitjançant l’alta d’autònoms i règim alternatiu. Us recordem que al SEOVT disposeu un servei d’assessorament i suport en emprenedoria.
 
No t'ho perdis!!! 
 

Dia: 20 de setembre de 2018

Hora: 16:30

Lloc: Centre Civic El Rieral. Bigues i Riells.

 
Clica aquí per inscriure't
 

 

Darrera actualització: 17.09.2018 | 11:11