S'unifica la zona tarifària del transport públic a La Vall del Tenes

Dimarts, 2 d'octubre de 2018 a les 00:00

La Mancomunitat rep la noticia de la unificació de la zona tarifaria del transport públic dintre  del actes de celebració dels cinc anys de l’e7.

El dimarts 25 de setembre, La Mancomunitat i Parets del Vallès van commemorar, dintre dels actes de la Setmana de la Mobilitat,  el cinquè aniversari del bus exprés. Durant el matí es van col·locar diferents punts d'informació a les marquesines de les parades d'autobús dels cinc municipis, on els usuaris podien conèixer mes a fons el funcionament de l’e7  i els seus avantatges .

Posteriorment es va dur a terme  un acte institucional al que van assistir , entre altres, el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa, el director del servei Sagalés, Ramón Sagalés i els alcaldes dels quatre municipis de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i de Parets. Dintre de l’acte, Pere Padrosa, va anunciar oficialment l’acord mitjançant el qual Bigues i Riells  passarà a pertànyer a la  zona tarifaria 3 del sistema tarifari de l’ Autoritat del Transport Metropolita (ATM), en comptes de a la zona 4 com ho havia estat fins ara. Aquest canvi permetrà als usuaris del transport públic de Bigues i Riells gaudir dels mateixos preus que tenen els altres tres municipis que integren la Mancomunitat : Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt i Lliçà de Vall.

La Mancomunitat portava temps reclamant un canvi de les  tarifes de transport, amb objectiu d’unificar el cost dels desplaçaments de tots els usuaris de l’e7 de la Vall del Tenes. En aquest sentit,  Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells i president de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, es va mostrar satisfet de l'èxit: "Hi anàvem darrere des del 2015 i per fi tindrem una zona tarifària justa. Aquesta és una molt bona notícia pels usuaris i pel medi ambient, ja que la rebaixa de preu ajudarà a impulsar el transport públic al municipi".

 

Darrera actualització: 05.10.2018 | 12:40