Tres empreses de Lliçà de Vall participaran en la 7a edició del programa “Accelera el Creixement”

Diumenge, 30 de setembre de 2018 a les 00:00

50 pimes de la demarcació de Barcelona han estat escollides per participar en la 7a edició del programa “Accelera el creixement”, organitzat per PIMEC i la Diputació de Barcelona.

De aquestes  50 empreses, hi ha 3  de Lliçà de Vall, que van presentar i gestionar la seva candidatura de la mà del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes.

“Accelera el Creixement” es un programa d’alt rendiment que té com a objectiu dissenyar i implementar el projecte de creixement i consolidació de les empreses. Dintre del programa, diferents experts i consultors acompanyaran i definiran un programa de creixement empresarial.

En aquesta nova edició participen 32 ens locals de la demarcació, entre les quals es troba el Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes com a Centre Local de Servei a les Empreses que donaran suport i seguiment durant tot el programa, juntament amb la delegació de PIMEC.

La inauguració va anar a càrrec de Sònia Recasens, diputada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, i Antoni Cañete, secretari general de PIMEC, i van assistir representats de les 50 empreses, i representats d’alguns centres locals, entre el que estava el SEOVT.

Darrera actualització: 30.09.2018 | 12:02