Oferta formativa

L’EMVT articula la seva oferta educativa estable en sis programes:

Sensibilització musical (4-6 anys)

Una sessió d’una hora setmanal on els infants realitzen un treball musical sensorial amb el propi cos, veu i instruments orff.

Iniciació musical (6-8 anys)

Iniciació a la lectoescriptura musical i al treball amb instrument, inicialment amb carrilló i després amb el que cadascú hagi triat. Els alumnes també s’inicien en la pràctica del cant coral i el conjunt instrumental.

Formació bàsica (9-12 anys)

El programa inclou una sessió setmanal de cadascuna de les següents matèries: instrument, llenguatge musical, ensemble i  cant coral.

Formació avançada (12-18 anys)

Els alumnes que volen aprofundir en els seus estudis poden fer aquest programa que consta d’una sessió setmanal  de llenguatge musical, una d’agrupació instrumental (orquestra, combo o  grup de cambra), una de cant coral i una d’instrument .

Programa Jove (12-25 anys)

S’ofereix als joves a partir de 12 anys que no volen seguir amb llenguatge ni volen tanta càrrega lectiva. Podran triar les assignatures que vulguin fer entre instrument, cant coral i agrupacions instrumentals (orquestra, combo o grup de cambra) .

Programa Adults (Més de 25 anys)

Els adults poden triar diferents matèries a treballar i combinar-les com desitgin entre: llenguatge musical, instrument, conjunt instrumental, combo, cor gospel o orquestres (si així ho consideren adient els professors responsables).

Altres cursos

A part dels diferents programes educatius,  l’escola ofereix cursos per diferents tipus d’alumnes que poden durar tot el curs o bé una part:

  • Música per nadons 1-2 (0 a 36 mesos)
  • Música en família (3 anys)
  • Atenció individualitzada per alumnes amb necessitats educatives especials
  • Tallers d’estiu oberts a alumnes de fora de l’escola.
  • Obertura de l’escola a diferents col·lectius i realització de les classes als propis espais on van destinats.
Darrera actualització: 8.06.2022 | 13:25
Darrera actualització: 8.06.2022 | 13:25