Qui som?

L'Escola de Música la Vall del Tenes és un centre amb conveni amb la Generalitat de Catalunya. Està autoritzada pel Departament d'Educació i els seus programes educatius estan aprovats per la inspecció d'Educació.

Depèn directament de la Mancomunitat Inter municipal de la Vall del Tenes i el seu àmbit d'actuació inclou els municipis de Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d'Amunt i Bigues i Riells, on es desplacen els professors per impartir els diversos programes educatius.
La seu principal és a Lliçà d'Amunt on es centralitzen la secretaria administrativa i alguns serveis comuns.

S’imparteixen classes d’instrument, de llenguatge musical, cant coral i informàtica musical. També compta amb nombrosos conjunts instrumentals que van des de les formacions de pop, rock i jazz, passant per grups de cambra i orquestres de vent, piano, corda i percussió.

Totes les classes i activitats estan coordinades i dirigides per professors titulats amb un extens currículum professional i una més que contrastada activitat pedagògica.

No existeix cap tipus de restricció per apuntar-s’hi, ja que compta amb una amplia varietat de programes que faciliten la participació de persones de totes les edats i condicions, amb o sense coneixements musicals.

Com a entitat, participa activament en la realitat cultural dels pobles, col·laborant estretament amb col·lectius culturals i educatius dels municipis, fomentant la relació entre els mateixos i potenciant les seves característiques amb activitats proposades a tot el territori de la Vall del Tenes.

Darrera actualització: 8.06.2022 | 13:23
Darrera actualització: 8.06.2022 | 13:23