La Mancomunitat participa a la Setmana Europea de la Mobilitat

Dissabte, 22 de setembre de 2018 a les 00:00

Mou-te amb bici, caminant o amb el nostre  e7 . Un any més la Mancomunitat de la Vall del Tenes participa a la setmana Europea de la mobilitat.

Aquest any amb el lema “Combina i mou-te” es pretén conscienciar a la ciutadania de l’ús responsable i sostenible dels mitjans de transport, així com fomentar la reflexió i sensibilització envers la situació medi ambiental.

Les activitats programades inclouen la celebració dels cinc anys de l'e7 i conten amb un acte  de promoció i informació del servei que tindrà joc el  dimarts 25 de setembre  a les parades principals de cada municipi  i amb un acte institucional que és realitzarà el mateix dia a la parada de bus de l’avinguda Prat de la Riba de Bigues i Riells a les 13:00. Assistiran, entre altres, els alcaldes de la Mancomunitat i el director i el sotsdirector del Departament de Transport Públic i Mobilitat. 

Continuant amb les activitats,  el dijous 27 de setembre es realitzarà la ja tradicional Cursa del Transport a la que l’e7 demostrarà la seva eficàcia competint amb un cotxe al recorregut Bigues /Barcelona. Els vehicles sortiran a les 9:10 de Bigues i Riells i  aniran recollint passatgers a la seva ruta fins a arribar a Barcelona. El cotxe portarà als tècnics dels ajuntaments de la Mancomunitat i de Parets del Vallés, i al bus hi aniran diversos càrrecs polítics, entre ells el president de la Mancomunitat i alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano.

A més dels actes programats a la Mancomunitat, cada Ajuntament ha organitzat diverses activitats per a celebrar la Setmana Europea del any. Podeu veure totes als enllaços.

No ens podem oblidar-nos de que el dia 22 de setembre és el dia mundial sense cotxes . L’objectiu d’ aquesta jornada és fer-ne una crida als ciutadans per a que deixin aquest mitja de transport per un dia i facin servir altres mitjans com ara els transports públics o la bicicleta.  Des de la Mancomunitat  t’animem a que faixis servir el nostre Bus Exprés e7, que aquest any ha arribat al milió de passatgers, o et moguis amb bici o caminant si has de fer petits desplaçaments.

Darrera actualització: 30.09.2018 | 12:05